Airco onderhoud

Airco onderhoud is niet alleen belangrijk voor de levensduur van uw airco, maar ook voor uw eigen gezondheid. Goed onderhoud van uw airco is erg belangrijk, met onderhoud van uw airco voorkomt u klachten als heftige verkoudheid, vervelende keelpijn, constante traanogen en zelfs geïrriteerde luchtwegen.

De professionele airco installateurs van 040 Airco adviseren u uw airco minimaal één keer per jaar na te laten kijken. Krijgt uw airco in de tussentijd toch onverhoopt problemen? Onze monteurs staan ook op afroep voor u klaar. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kosten van airco onderhoud

Om uw airco optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om dat u uw airco goed te onderhoud. U heeft bij 040 Airco meerdere keuzes wat betreft de airco service die we aanbieden.

Onderhoud op afroep

Bij 040 Airco heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onderhoud op afroep, dit betekent dat u elk moment contact met ons kan opnemen, waarnaar wij een aircomonteur langs laten komen voor een onderhoudsbeurt aan uw airco of voor een airco reparatie.
Stel dat u airco onderhoud in huis nodig heeft op een hele warme dag. Dan belt u ons gewoon op.

Airco onderhoudscontract

Daarnaast biedt 040 Airco u de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten voor uw airco.  Hierdoor zal u nooit vergeten dat uw airco, onderhoud nodig heeft. Onze aircomonteurs sturen u een herinneringsbericht wanneer uw airco toe is aan een airco onderhoudsbeurt.

Bij 040Airco raden wij aan uw airco minimaal één keer per jaar een grootte onderhoudsbeurt te geven, maar wat gaat het onderhoud aan uw airco u kosten? In de tabel ziet u de gemiddelde kosten per type airco onderhoud.

Gemiddelde kosten voor airco onderhoud

Airco onderhoud Kosten
Eenmalige airco onderhoudskosten Circa € 210,-
Onderhoud groot airco € 225,- tot € 300,- per keer
Onderhoudscontract € 160,- en € 240,- per keer
Airco bijvullen/vacumeren  Meerprijs van € 60,- tot € 90,- op de reguliere onderhoudskosten


Let op: de daadwerkelijke prijzen kunnen afwijken, bovenstaande prijzen zijn gemiddelde prijzen.

De kosten zijn afhankelijk van het type airco en het wel of niet bijvullen van het koelmiddel. Koelmiddel neemt af door onder andere het verdampen van de vloeistof.  Wanneer het bijvullen van de airco te lang wordt uitgesteld, zal de werking van de airco afnemen. De airco zal dan niet meer goed koelen, waardoor de kosten van het stroomgebruik toe zullen nemen.

Koelt uw airco niet meer en heeft u al een tijdje geen airco onderhoudsbeurt gehad? Neem contact met ons op en de vakmensen van 040 Airco zorgen dat uw airco optimaal gaat functioneren!

Airco onderhoud door erkende airco monteurs

Onze dienstverlening houdt niet op bij airco onderhoud. 040 Airco heeft een breed scala aan airco service. Naast airco onderhoud, doet 040Airco ook aan airco installatie.

Waarom u verder kiest voor 040 Airco? Wij zijn de airco specialist in Eindhoven en omgeving. Onze vakmensen kunnen met iedere airco uit de voeten. Voor zowel airco installatie als airco onderhoud aan uw split unit airco, maar ook voor het onderhoud aan een buitenunit van uw airco systeem, kunt u bij ons terecht.

Of het nu gaat om single split airco’s of multi split airco’s en airco’s zonder buitenunit, de airco specialisten van 040 Airco staan voor u klaar!

LET OP: het is wettelijk vastgelegd dat belangrijke onderhoudswerkzaamheden (bijvullen airco en onttrekken van waterdamp) alleen mogen worden uitgevoerd door erkende vakmensen. Zelf je airco vullen thuis? Dat is dus verboden!

Airco toe aan een onderhoudsbeurt? Neem contact op met 040 Airco!

Is uw airco toe aan een onderhoudsbeurt? Neem contact met ons op en wij sturen onze gespecialiseerde airco monteurs langs om de airco reparatie of onderhoud te plegen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier, u kunt ook een mail sturen naar info@040airco.nl of bellen naar 0402051882

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Samyah

Net voor mijn uitgerekende datum nog een airco kunnen laten hangen, dit maakte de laatste weken van mijn zwangerschap wel wat beter! Een rustige jongen heeft alles gemonteerd en ons goede uitleg gegeven. Nu nog steeds erg blij, in de zomer koelen en in de winter verwarmen.

Pieter vd Broek

Prima jongens die het geïnstalleerd hebben bij mij thuis. Hebben er verstand van.

Jaap de Jong

Wat me vooral is opgevallen bij het plaatsen van de airco is de nette afwerking! Na een dag klussen hebben de vaklui het heel proper afgewerkt en hoefde ik zelf echt niets meer te doen, top!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×