Multi split airco

Wilt u meerdere ruimtes in huis afzonderlijk van elkaar kunnen koelen of verwarmen? Een multi split airco kopen en laten installeren door de vakkundige airco monteurs van 040 Airco is dan een uitstekend idee. Een multifunctionele airco is dé oplossing bij zomerhitte of juist koude dagen in uw woning of kantoor.

Neem desgewenst direct contact op voor een persoonlijk airco-advies en vergelijkende offerte. Hieronder leest u meer informatie over onze multi split aircosystemen.

Wat is een multi split airco?

Een multi split airco, ook wel duo split airco genoemd, is een airco met één buitendeel en minimaal 2 tot maximaal 5 binnendelen. De temperatuur is per ruimte in te stellen en volledig op afstand bestuurbaar via een afstandsbediening. Zo is het in uw slaapkamer bijvoorbeeld 19 graden en in de keuken 22 graden.

Duo split airco inclusief montage

Onze airco installateurs voeren de installatie van een multi split airco vakkundig voor u uit. De werking is vervolgens eenvoudig. Het binnendeel zuigt de lucht aan, koelt of verwarmt deze en blaast het weer uit. Als er gekoeld wordt, dan wordt de warmte uit de lucht van binnen gehaald en via leidingen en het koelmiddel getransporteerd naar het buitendeel. Die geeft de overtollige warmte buiten uit.

Installatie van verschillende modellen multi split airco’s

Iedere klant heeft weer andere behoefte en daarom bieden wij verschillende modellen airco’s aan. Denk aan een wandmodel, waarmee u in korte tijd een ruimte koelt en bovendien eenvoudig de gewenste temperatuur weet te behouden. Ook bieden wij vloermodellen aan die we laag bij de grond plaatsen. Deze modellen maken doorgaans nauwelijks en kunnen vaak ook de ruimte verwarmen. Een plafondmodel blaast lucht langs het plafond en is daardoor weer uiterst geschikt voor lange ruimtes. Een casettemodel is ideaal voor de luchtverdeling in de ruimte en is daarnaast fluisterstil.

En dan als laatst een kanaalmodel airco. Deze wordt geplaatst boven het plafond of in een kloof. Hierdoor zijn enkel roosters zichtbaar. Deze kanaalmodellen worden weer vaak gebruikt in grotere ruimtes als kantoren, winkels, showrooms of bijvoorbeeld scholen. Ze zorgen voor een consistente koeling en verwarming ongeacht waar de airconditioning is geplaatst.

Wilt u weten welk model airco het beste bij uw wensen past? Stuur een mail met uw vraag naar info@040airco.nl of laat u telefonisch adviseren: 040-2051882

040 Airco biedt meer dan alleen multi split airco’s

Wilt u slechts één ruimte koelen? Wellicht is een single split airco dan interessanter voor u. Dit is een airco met één buitendeel en één binnendeel.

Wanneer een buitenunit niet wenselijk is, kiest u bijvoorbeeld voor een airco zonder buitenunit.

Wij hebben altijd een airco die bij u en uw wensen past.

Voordelen van een multi split airco

Wij leveren enkel A-modellen multi split airco’s, installeren de airco bij u op locatie en zorgen voor periodiek, degelijk airco onderhoud.

Verder geniet u van de volgende voordelen met een multi split aircosysteem:

 • Met een duo split airco koelt of verwarmt u meerdere kamers tegelijk;
 • Temperatuurregeling per ruimte;
 • Een vaste multi split airco is voordeliger in het gebruik dan mobiele airconditioners;
 • Een goede investering een airco, niet alleen wooncomfort gaat omhoog. Ook uw huis wordt aantrekkelijker bij eventuele verkoop;
 • De binnenunits kunnen wij voor u wegwerken. Bovendien worden deze units steeds slanker en bieden wij ook designmodellen aan;
 • Het koelvermogen van een vaste multi split airco is een stuk groter dan bij bijvoorbeeld een mobiele airco.

Behoefte aan een duo split airco inclusief montage?

Toe aan verkoeling of warmte in meerdere ruimtes van uw woning, kantoor of bijvoorbeeld horecagelegenheid? Onze vakmensen zijn beschikbaar voor het installeren, maar ook onderhouden van uw gloednieuwe A-merk airco.

Vraag via onderstaand formulier eenvoudig een offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Een split unit airco is een airco die koelt met behulp van koelvloeistof in een buitenunit. Desgewenst kunnen de meeste split airco’s ook verwarmen, wat het tot een multifunctionele oplossing maakt voor ieder huishouden. Ze zijn tevens geschikt voor gebruik op kantoor, hoewel ze het beste functioneren in kleinere ruimtes. Lees onze blog ‘wat is een split airco‘ voor meer informatie

  Uitgelichte reviews

  Ellie van Gansewinkel

  Wij zijn zeer tevreden, super netjes gewerkt en snelle service.

  Fam. Verveen

  We wilden graag een airco vóór de zomer maar blijkbaar was het toch erg druk. Helaas kon de airco dan ook pas midden in de zomer geplaatst worden (gelukkig kregen we de hittegolf pas na plaatsing). De man die de airco geplaatst heeft had er veel verstand van, dat was erg fijn! Na het plaatsen meteen in gebruik genomen en zijn er nog steeds erg blij mee.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×