Airco’s

040Airco biedt een breed scala aan airconditioners die zijn ontworpen voor verschillende kamers en doeleinden. Wij helpen u bij de installatie van de aircosystemen, maar ook bij het onderhoud! Of het nu gaat om een airco zonder een buitenunit, een single-, of multi split airco. Het eigen team van vaste installateurs van 040 Airco staat voor u klaar.

Airco zonder buitenunit

Bij een airco zonder buitenunit wordt de warme lucht afgevoerd door muurroosters, waardoor er geen unit op de buitenmuur hoeft te worden geplaatst!

Single Split Airco

Een Single Split airco is de perfecte oplossing om uw huis of kantoor af te koelen, deze split-airconditioner is gebouwd voor comfort en een laag energieverbruik en is uitgerust met een energiezuinige omvormer.

Multi Split Airco

Een Multi Split Airco is een airconditioning met één buitendeel (oftewel ‘buitenunit’) en 2 tot 5 binnen delen (oftewel ‘binnenunit’). Daarmee kunt u meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen. De airco kan in woningen of (bedrijfs) panden worden geplaatst. Doordat een Multi Split Airco kan koelen én verwarmen, kan het zelfs worden gebruikt als vervanger van de CV op gas

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

   

  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  M. de Wit

  Wij hebben 2 airco's laten plaatsen door 040Airco, en dit is naar volledige tevredenheid gedaan! Snelle reactie op mijn vragen, datum afgestemd en het is heel netjes gemaakt.

  Fam. De Bruijn

  Wat wij er prettig vonden, is dat iemand van 040 Airco eerst is komen kijken en ons van advies heeft voorzien. We hadden een airco op het oog maar het advies pakte toch anders uit. Een aanrader als je zelf echt geen verstand hebt van airco’s… laat 040 maar even langskomen!

  Samyah

  Net voor mijn uitgerekende datum nog een airco kunnen laten hangen, dit maakte de laatste weken van mijn zwangerschap wel wat beter! Een rustige jongen heeft alles gemonteerd en ons goede uitleg gegeven. Nu nog steeds erg blij, in de zomer koelen en in de winter verwarmen.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×