Airco’s

040Airco biedt een breed scala aan airconditioners die zijn ontworpen voor verschillende kamers en doeleinden. Wij helpen u bij de installatie van de aircosystemen, maar ook bij het onderhoud! Of het nu gaat om een airco zonder een buitenunit, een single-, of multi split airco. Het eigen team van vaste installateurs van 040 Airco staat voor u klaar.

Airco zonder buitenunit

Bij een airco zonder buitenunit wordt de warme lucht afgevoerd door muurroosters, waardoor er geen unit op de buitenmuur hoeft te worden geplaatst!

Single Split Airco

Een Single Split airco is de perfecte oplossing om uw huis of kantoor af te koelen, deze split-airconditioner is gebouwd voor comfort en een laag energieverbruik en is uitgerust met een energiezuinige omvormer.

Multi Split Airco

Een Multi Split Airco is een airconditioning met één buitendeel (oftewel ‘buitenunit’) en 2 tot 5 binnen delen (oftewel ‘binnenunit’). Daarmee kunt u meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen. De airco kan in woningen of (bedrijfs) panden worden geplaatst. Doordat een Multi Split Airco kan koelen én verwarmen, kan het zelfs worden gebruikt als vervanger van de CV op gas

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

   

  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  M. de Wit

  Wij hebben 2 airco's laten plaatsen door 040Airco, en dit is naar volledige tevredenheid gedaan! Snelle reactie op mijn vragen, datum afgestemd en het is heel netjes gemaakt.

  Tanja & Ron

  Een week geleden heeft 040 een airco geplaatst bij ons. Wat een vakman was die kerel, hij heeft verstand van wat hij doet en heeft alles nadien netjes opgeruimd. Er hangt een prijskaartje aan een airco maar dat weegt niet op tegen het comfort.

  Familie van Beek

  We hebben aangegeven een erg geluidsarme airco te willen plaatsen omdat de buitenunit bij de buren komt te hangen. Door goed advies hebben we nu een airco kunnen laten plaatsen waar wij profijt- en onze buren geen last - van hebben.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×