Airco’s

040Airco biedt een breed scala aan airconditioners die zijn ontworpen voor verschillende kamers en doeleinden. Wij helpen u bij de installatie van de aircosystemen, maar ook bij het onderhoud! Of het nu gaat om een airco zonder een buitenunit, een single-, of multi split airco. Het eigen team van vaste installateurs van 040 Airco staat voor u klaar.

Airco zonder buitenunit

Bij een airco zonder buitenunit wordt de warme lucht afgevoerd door muurroosters, waardoor er geen unit op de buitenmuur hoeft te worden geplaatst!

Single Split Airco

Een Single Split airco is de perfecte oplossing om uw huis of kantoor af te koelen, deze split-airconditioner is gebouwd voor comfort en een laag energieverbruik en is uitgerust met een energiezuinige omvormer.

Multi Split Airco

Een Multi Split Airco is een airconditioning met één buitendeel (oftewel ‘buitenunit’) en 2 tot 5 binnen delen (oftewel ‘binnenunit’). Daarmee kunt u meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen. De airco kan in woningen of (bedrijfs) panden worden geplaatst. Doordat een Multi Split Airco kan koelen én verwarmen, kan het zelfs worden gebruikt als vervanger van de CV op gas

Offerte aanvraag

 

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Stijn van Bavel

Een airco aangeschaft en laten installeren door 040 Airco. Helaas was er een probleem met de airco, die 040 niet kon oplossen. De service die ze hebben verleend is heel goed, ze konden vrij snel een nieuwe airco hangen die het nu zonder problemen doet!

Dirk en Jannah

Één van de weinige bedrijven in de omgeving van Veldhoven waar we terecht konden om een airco te laten plaatsen. We vonden het vrij prijzig maar hebben dan ook geen vergelijk kunnen maken. Al met al erg blij met de airco.

Giovanni

We had some questions about an airco and we knew 040Groep before because they’ve renovated our bathroom. They did a good job on our bathroom and we are also very pleased with our new airconditioning. Excellent service of 040!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×