Fam. Verveen

We wilden graag een airco vóór de zomer maar blijkbaar was het toch erg druk. Helaas kon de airco dan ook pas midden in de zomer geplaatst worden (gelukkig kregen we de hittegolf pas na plaatsing). De man die de airco geplaatst heeft had er veel verstand van, dat was erg fijn! Na het plaatsen meteen in gebruik genomen en zijn er nog steeds erg blij mee.

Giovanni

We had some questions about an airco and we knew 040Groep before because they’ve renovated our bathroom. They did a good job on our bathroom and we are also very pleased with our new airconditioning. Excellent service of 040!

S. Timmermans

Wil je iemand uit de omgeving van Eindhoven? Dan zou ik zeker voor 040 gaan, ze hebben bij mij niet alleen een airco gehangen, maar ook nog wat kleine klusjes in huis gedaan. Erg fijne mensen, komen hun afspraken na & na afloop heb ik zelfs nog een leuk presentje van ze gekregen!

Familie van Beek

We hebben aangegeven een erg geluidsarme airco te willen plaatsen omdat de buitenunit bij de buren komt te hangen. Door goed advies hebben we nu een airco kunnen laten plaatsen waar wij profijt- en onze buren geen last - van hebben.

Pieter vd Broek

Prima jongens die het geïnstalleerd hebben bij mij thuis. Hebben er verstand van.

Samyah

Net voor mijn uitgerekende datum nog een airco kunnen laten hangen, dit maakte de laatste weken van mijn zwangerschap wel wat beter! Een rustige jongen heeft alles gemonteerd en ons goede uitleg gegeven. Nu nog steeds erg blij, in de zomer koelen en in de winter verwarmen.

S. de Langen- Vermeer

In het begin even moeten wachten op een reactie, maar daarin was 040 niet de enige. Volgens mij is het overal erg druk? Gelukkig alsnog een telefoontje gekregen en hebben we een prijs kunnen afspreken. Helaas kon het niet direct uitgevoerd worden, maar ik was ook ruim op tijd dus heb ik in juni mijn airco gekregen. Blij mee.

Dirk en Jannah

Één van de weinige bedrijven in de omgeving van Veldhoven waar we terecht konden om een airco te laten plaatsen. We vonden het vrij prijzig maar hebben dan ook geen vergelijk kunnen maken. Al met al erg blij met de airco.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,2

Onze klanten beoordeelden 040 Airco met een gemiddelde score van: 9,2. Wilt u weten hoe 040 Airco door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Airco vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×