Airco reparatie? 040 Airco komt bij u op locatie!

Een kapotte airco kan zorgen voor vervelende situaties. Laat uw airco daarom repareren door 040 Airco. Onze monteurs repareren uw airco bij u aan huis of op kantoor. Daarnaast bent u ook voor professioneel onderhoud aan uw airco 040 Airco aan het juiste adres.

Direct een afspraak maken voor airco reparatie? Neem dan contact op door te bellen naar 040-2051882 of mail naar info@040airco.nl.

Waarom werkt de airco niet?

Wanneer een airco niet voldoende koude- of warme lucht geeft, heeft dit vaak een van de volgende oorzaken:

  • Airco lekkage, misschien doet uw airco het wel, maar geeft de airco te weinig koude lucht. Dit gaat om een tekort aan koelmiddel en dat wordt veroorzaakt door een lekkage;
  • Airco compressor. Als een airco een brommend geluid maakt, is de compressor verouderd/versleten. Vervanging van de compressor is noodzakelijk;
  • Airco ventilator die stuk is;
  • Een verdamper in die airco die niet werkt.

Staat uw probleem hier niet direct tussen? Geen punt, de aircomonteurs van 040 Airco zijn in te zetten voor elke airco reparatie, bijvoorbeeld voor de reparatie van de leiding van uw airco.

Soms is een airco niet meer te repareren, omdat er simpelweg weinig tot geen onderhoud aan de airco is gepleegd. Bij 040Airco kunt een airco systeem kopen inclusief de montage! Neem contact met ons op via info@040airco.nl of bel naar 040-2051882 voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Airco reparatie kosten

De kosten van een airco reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de reparatie, de te vervangen onderdelen, en de tijd die de aircomonteur voor de reparatie nodig heeft.

Hieronder ziet u een overzicht met de gemiddelde kosten van een reparatie:

Soort reparatie Kosten
Kleine airco reparatie Vanaf € 150,-
Vervangen van airco onderdelen € 145,- tot € 600,-
Uurtarief vakman € 60,- tot € 100,-

Let op! Bovenstaande tabel geeft de gemiddelde kosten weer. De daadwerkelijk prijs kan afwijken!

Wilt u op korte termijn weten wat de exacte kosten zijn voor  de reparatie van uw airco? Vraag dan, via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan.

Reparatie voorkomen? Airco onderhoud is cruciaal

Om uw airco optimaal te laten functioneren, is airco onderhoud geen overbodige luxe. Regelmatig onderhoud aan uw airco helpt namelijk om eventuele reparaties aan uw airco zo lang mogelijk uit te stellen.

Tijdens een onderhoudsbeurt worden versleten onderdelen vervangen, waardoor de airco minder snel slijt. Zo bent u de kosten voor een airco reparatie vaak voor.

Airco onderhoud op afroep

Bij 040 Airco heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onderhoud op afroep. Dit houdt in dat u op elk moment contact met ons kunt opnemen, waarnaar wij een aircomonteur langs laten komen voor een airco reparatie of onderhoudsbeurt aan uw airco

Airco onderhoudscontract

Bij 040 Airco heeft u daarnaast nog de mogelijkheid een onderhoudscontract voor uw airco af te sluiten. Hierdoor vergeet u nooit dat uw airco, onderhoud nodig heeft. Onze aircomonteurs sturen u namelijk een herinneringsbericht wanneer uw airco toe is aan een onderhoudsbeurt.

Bij 040 Airco raden wij aan uw airco minimaal één keer per jaar een grootte onderhoudsbeurt te geven. Zo voorkomt u onnodige reparatiekosten.

Airco laten repareren? Neem contact met ons op!

Is uw split airco airco toe aan reparatie? Of wilt u preventief werken en zoekt u een bedrijf met vakspecialisten op het gebied van airco installatie, airco onderhoud en airco reparatie? Dan bent u bij 040 Airco aan het juiste adres.

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@040airco.nl, bel naar 040-2051882 of vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan. Onze aircomonteurs staan klaar om al u vragen te beantwoorden!

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

S. Timmermans

Wil je iemand uit de omgeving van Eindhoven? Dan zou ik zeker voor 040 gaan, ze hebben bij mij niet alleen een airco gehangen, maar ook nog wat kleine klusjes in huis gedaan. Erg fijne mensen, komen hun afspraken na & na afloop heb ik zelfs nog een leuk presentje van ze gekregen!

Jaap de Jong

Wat me vooral is opgevallen bij het plaatsen van de airco is de nette afwerking! Na een dag klussen hebben de vaklui het heel proper afgewerkt en hoefde ik zelf echt niets meer te doen, top!

Inge de Vries

In eerste instantie wilde wij een mobiele airco aanschaffen, maar door het advies van 040 toch gekozen voor een ander model met meer kracht. Onwijs blij met deze keuze, ieder jaar genieten wij van een koele woning.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,2

Onze klanten beoordeelden 040 Airco met een gemiddelde score van: 9,2. Wilt u weten hoe 040 Airco door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Airco vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×