Airco installeren in Beusichem

Afgelopen zomer mochten wij een luxe villa in Beusichem, in de provincie Gelderland verbouwen.

Na het aanpassen van de technische installatie, dak, kozijnen, vloer en schilderwerk mochten wij ook nog een airco installeren op 1 van de slaapkamers.

Lees verder

Voor deze installatie kozen wij voor ons huismerk Haier , model Tundra. Het voordeel van Haier is dat het een voordelig apparaat is vergeleken met andere A-merken zoals Daikin of LG. Op een eenvoudig toestel van 2,5 KW scheelt dit al snel 400 euro.

Omdat het balkon niet gebruikt werd kozen wij voor een grondmontage omdat je vanuit de tuin dan de airco minder goed ziet, dan als we heb aan de gevel zouden hangen op hoogte. Om binnen geen leidingen over de muur te zien gebruiken we buiten de daarvoor bestemde leidingkokers.

Omdat dit een vrij licht toestel van 2,5 kw is hoeven we hier geen extra groepen voor aan te brengen en kunnen we deze gewoon op een aanwezige wandcontactdoor aansluiten.

Naast de airco hebben wij ook een prachte combinatie van 2 Alpha Innotec warmtepompen mogen leveren en installeren, de oude radiatoren werden op de begane grond verwijderen en hiervoor kwam vloerverwarming terug met een nieuwe vloer.

Al met al een complete airco installatie voor onze loodgieters van A tot Z.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,2

Onze klanten beoordeelden 040 Airco met een gemiddelde score van: 9,2. Wilt u weten hoe 040 Airco door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Airco vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×