Airco plaatsen in Eindhoven

Voor een vaste klant van ons uit Eindhoven hebben wij 2 prachtige Daikin airco's mogen installeren.

Deze 2 airco’s waarvan 1 type Urura en 1 type Prefera zijn van 1 van onze huismerken Daikin. Deze luxere airco's hebben naast de standaard types nog enkel opties waardoor deze extra gebruiksvriendelijk en luxe zijn.

Lees verder

Airco installatie in Eindhoven – plaatsing van twee Daikin Airco’s

De eerste airco werd eerder al in de slaapkamer geplaats van deze vrijstaande woning, later plaatsen wij een zwaarder model van 7 KW in de woonkamer.

Voor deze montage gebruikten wij gebruik van 2 keer een wandmodel. Naast de muur kan een airco ook op een plat dak geplaats worden, je hebt dan wel vaak wat meer geluid van de compressor dan bij een muurmontage in het geval van een houten dakconstructie

Betreffende buitenunit kan tot een afstand van ±15 meter buiten geplaatst worden, wat inhoudt dat er voor bijna ieder type woning/kantoor een mogelijkheid is tot het plaatsen van een dergelijke airconditioning. Deze familie uit Eindhoven kan met een gerust hart de warme lente & zomer trotseren!

Airco laten plaatsen in Eindhoven?

Wilt u weten wat de mogelijkheden van uw huis of kantoorpand zijn met betrekking tot koeling? 040 Airco uit Veldhoven kan u een passend, deskundig advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een airconditioning bij u thuis of op bijvoorbeeld kantoor!

Neem gerust contact op via info@airco.nl of telefonisch via 040-2051882. Wij helpen u graag aan een ‘coole’ beleving!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,2

Onze klanten beoordeelden 040 Airco met een gemiddelde score van: 9,2. Wilt u weten hoe 040 Airco door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Airco vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×