Single split airco plaatsen in Eindhoven

Voor een klant in Eindhoven heeft 040 Loodgieter een Split-unit airco geplaatst.

Lees verder

Single split airco installatie

Een split-unit airco  bestaat uit twee onderdelen:

  • Binnen deel;
  • en een buitenunit.

Het binnen deel is het gedeelte dat de koele lucht de ruimte inblaast, de buitenunit herken je vaak door de ventilator in een compacte vierkante of rechthoekige kast. Een single split-unit airco installeer je dus op een vaste plek in een vaste ruimte.

Voordeel is dat je de ruimte volledig kunt afsluiten, waardoor er dus geen warmte van buitenaf binnenkomt. Immers, je kan de deuren en ramen in die ruimte gesloten houden. Een split-unit airco is een veel toegepaste airco op kantoor en thuis.

In de slaapkamer heeft 040 Airco een airco wandunit geplaatst. Deze airco systemen worden hoog tegen de muur geplaatst en moeten uitblazen in een gedeelte van de ruimte waar men zo weinig mogelijk last heeft van tocht.

Op het dak is door airco installateurs een buitenunit geplaatst. De buitenunit kan tot een afstand van circa 15 meter buiten worden geplaatst. De bijgeleverde afstandsbediening is altijd draadloos. Deze airco wandmodellen zijn geschikt voor ruimtes van 20 tot ongeveer 80 m2. De airco’s hebben een koelcapaciteit van 2900 KW tot 8700 KW.

040 Airco uit Eindhoven: alles bij één bedrijf

Bij alle klussen zorgt 040 Airco dat al het materiaal wordt geleverd en dat het afval op een professionele manier wordt afgevoerd. 040 Airco werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Airco is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Airco bestaan ook: 040 Klusbedrijf, 040 Loodgieter en 040 Zonnepaneel.

Interesse in een airco in uw slaapkamer of andere plaats in uw woning?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. 040 Airco uit Veldhoven kan u op maat gemaakt advies geven wat over de specifieke mogelijkheden voor een airconditioningsysteem voor uw woning. Meer weten? Stuur een mail naar info@040airco.nl, bel naar 040-2051882 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze airco monteurs nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,2

Onze klanten beoordeelden 040 Airco met een gemiddelde score van: 9,2. Wilt u weten hoe 040 Airco door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Airco vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×