Airco Veldhoven

Op zoek naar een airco in de regio Veldhoven? 040 Airco helpt u graag verder

Professioneel een airco laten installeren door een aircospecialist in Veldhoven? Dat kan bij 040 Airco. Onze professionals geven u niet alleen gratis advies, ze installeren ook nog eens de allerbeste airco’s.

De verzorgings- en onderhoudsprocedures worden u volledig uit handen genomen. Wij regelen alles van A tot Z en staan altijd voor u klaar.

Airco nodig in Veldhoven? 040 Airco is dé specialist

Door onze deskundige kennis kunnen wij ons een expert noemen in het installeren, verzorgen, onderhouden én repareren van airco’s in Veldhoven. Het op de juiste manier installeren van een airco is een specifieke klus. Onze ervaren airco installateurs nemen dan ook graag uw zorgen weg bij het monteren van uw nieuwe airco.

Voordat we aankomen bij de installatie van de airco, gaan we eerst het gesprek met u aan zodat het voor ons duidelijk wordt wat uw wensen en behoeften zijn.

Vervolgens komen onze aircospecialisten met een advies en bespreken we de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het type airco: sluiten uw wensen beter aan op een single split unit of een multi split unit? Maar ook de mogelijkheden in de ruimte waar de airco moet worden geplaatst.

Bent u toe aan een beetje koelte? Voor montage, onderhoud en airco installatie in Veldhoven kunt u ons bellen op 0402051882 of vraag een vrijblijvende offerte op maat. Onze adviseurs komen dan bij u langs voor een adviesgesprek.

Airco service in Veldhoven

Wij bieden een full-service aan wat betreft het professioneel installeren van een airco. Doordat wij altijd zelf de airco’s installeren garanderen wij optimale kwaliteit. Particulier of zakelijk? Beide soorten klanten ontzorgen wij graag.

In Veldhoven installeren we airco’s onder in de wijken: Cobbeek/Centrum, de Polders, d’Ekker, Meerveldhoven en Veldhoven-Dorp. Kortom: woont u in de gemeente Veldhoven en bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Veldhoven? Dan bent u bij 040 Airco aan het juiste adres.

Airco onderhoud in regio Veldhoven

Om diverse gezondheidsklachten te voorkomen is regelmatig onderhoud aan uw airco erg belangrijk. Hiermee bevordert u niet alleen een langere levensduur van de airco, maar zo blijft de airco ook optimaal functioneren.

040 Airco biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw airco. Hierdoor hoeft u zelf niet aan het onderhoud te denken, maar krijgt u een herinnering wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Ideaal toch?

Tip: wij adviseren om uw airco minimaal één keer per jaar te laten controleren door onze airco monteurs. Een afspraak maak je heel gemakkelijk met een van onze monteurs in Veldhoven.

Het onderhoud van de airco’s wordt net zoals de installatie door onze ervaren vakkundige medewerkers uitgevoerd. Tijdens het onderhoud wordt de werking van de installatie gecontroleerd en wordt de airco goed gereinigd.

Naast een onderhoudscontract, kunt u bij ons ook gebruik maken van onderhoud op afroep. Dit houdt in dat u op elk gewenst moment contact met ons kan opnemen. Wij zorgen er dan voor dat er een monteur langs komt voor een onderhoudsbeurt aan uw airco. Wilt u uw airco laten vullen in Veldhoven? Dan komen we natuurlijk ook graag langs!

De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van het type airco en het wel of niet bijvullen van het koelmiddel. Door deze factoren lopen de kosten per onderhoudsbeurt erg uiteen. Wilt u toch een indicatie krijgen? De gemiddelde kosten voor airco onderhoud vindt u hier.

Aircoreparatie

Gaat uw airco in de tussentijd onverhoopt kapot? Geen zorgen. Ook dan staan wij voor u klaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Neem contact op met 040 Airco en wij repareren het defect snel en professioneel. Onze monteurs zorgen ervoor dat u uw airco niet lang hoeft te missen.

Net zoals bij onze onderhoudsservice kunt u bij de airco reparatie in Veldhoven kiezen voor onderhoud op afroep. Dit houdt in dat u op elk gewenst moment contact met ons kan opnemen, wij zorgen er dan voor dat er een monteur langs komt om uw airco zo snel mogelijk te repareren.

Voordelen 040 Airco

Zit u eraan te denken om een airco in Veldhoven te kopen? Dan wilt u natuurlijk eerst de voordelen van onze airco’s weten:

 • Een gelijkmatig binnenklimaat het hele jaar door
 • Zuivering van de lucht
 • Voorkomt schimmelvorming
 • Zuinig in energieverbruik
 • Vrijwel geluidloos

Airco kopen in Veldhoven? Zij gingen u voor!

We hebben al heel wat klanten uit Veldhoven blij kunnen maken met een airco en onze bijkomende service. Mocht het ons nog niet gelukt zijn u te overtuigen dan is de doorslaggevende factor misschien wel onze klant. Want zij kunnen als geen ander beoordelen of wij de daad bij het woord voegen.

Lees de reviews van klanten om erachter te komen hoe zij onze airco’s en service ervaren.

Contact

Heeft u behoefte aan meer informatie? Wij ontvangen u graag voor een persoonlijk gesprek. Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen waarbij u zo snel mogelijk een prijsvoorstel van ons ontvangt.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze airco service in Veldhoven? Of ontvangt u graag een gedegen advies? Onze specialisten van 040 Airco helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via mail: info@040airco.nl of bel naar 0402051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,2

  Onze klanten beoordeelden 040 Airco met een gemiddelde score van: 9,2. Wilt u weten hoe 040 Airco door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Airco vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×