Airco installateur

Bent u op zoek naar een airco installateur? De airco specialisten van 040 Airco helpen u graag bij:

Thuis, op kantoor, in uw restaurant, café of bedrijfspand: onze airco installateurs helpen u met het vinden van de juiste oplossing om de binnentemperatuur altijd aangenaam te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Airco laten monteren in uw woning of bedrijf

Tegenwoordig is een airco geen overbodige luxe meer. De zomers in Nederlanders zijn warmer en de hitte houdt vaak langer aan. Het is dan prettig om uw huis, restaurant of bedrijfspand koel te houden.

Door een airco te laten monteren door een van onze airco installateurs zorgt u voor die benodigde verkoeling. U creëert zo het hele jaar door een aangename binnentemperatuur. Ook in de winter: dan fungeert de airco namelijk als verwarming.

Weet u nog niet precies wat voor type airco in uw situatie het beste past? De airco installateurs van 040 Airco zijn gespecialiseerd in zowel single split airco’s als multi split airco’s.

Heeft u advies nodig om te bepalen wat voor u het juiste type airco is? Ons team van airco specialisten helpt u graag bij het maken van een keuze.

Airco installateur voor bedrijven en particulieren

Een airco op de juiste manier installeren is een vak apart. Als erkend airco installateur nemen we de airco installatie dan ook volledig voor u uit handen.

Onze airco installateurs leggen de elektriciteit aan, zorgen ervoor dat de airco op de juiste manier wordt gemonteerd. Vervolgens stellen we de apparatuur op de juiste manier voor u in zodat de airco klaar is voor gebruik.

De airco installateurs van 040 Airco zijn gespecialiseerd in airco installatie voor particulieren, maar ook in het plaatsen van airco’s voor bedrijven. Of u nu een airco op uw slaapkamer wil laten installeren of dat u een airco in uw kantoorpand wil laten plaatsen, met de erkende airco installateurs van 040 Airco bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Regelmatig onderhoud door onze airco monteur

Als airco installatie bedrijf voert 040 Airco ook onderhoudswerkzaamheden uit. Wanneer u airco toe is aan een onderhoudsbeurt kunt u contact met ons opnemen waarnaar we een van onze airco monteurs langs sturen.

Bij 040 Airco adviseren wij onze klanten om hun airco minimaal één keer per jaar na te laten kijken door een erkend airco specialist. Wilt u er zeker van zijn dat wij uw airco elk jaar wordt gecontroleerd? Dan is een onderhoudscontract wellicht interessant voor u. U ontvangt dan een reminder van onze airco monteur dat het weer tijd is voor de controle. Is uw airco kapot? Of heeft u behoefte aan een airco reparatie? Ook in deze situaties bent u bij  bij de airco monteurs van 040 Airco aan het juiste adres!

De airco specialisten van 040 Airco staan tot u dienst wanneer het gaat om het onderhoud van uw airco, een airco reparatie maar ook wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.

Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2051882 of stuur een mail naar info@040airco.nl, onze airco specialisten staan voor u klaar!

Airco installateur in Eindhoven en omstreken nodig?

Airco 040 is gevestigd in Veldhoven, maar onze airco installateurs verzorgen airco installaties in de hele regio. Wilt u een airco in Eindhoven of omstreken laten installeren? Wij komen graag uw kant op. Daarnaast plaatsen onze airco installateurs ook regelmatig een airco in de volgende plaatsen:

Woont u in een ander dorp in de omgeving? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom bij 040 Airco.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen voor een van onze airco installateurs over de mogelijkheden voor het plaatsen en installeren van een airco? De specialisten van 040 Airco adviseren u graag bij het kiezen van het juiste type airco en het model dat het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Daarnaast kunt u ook voor vragen over airco onderhoud of een airco reparatie bij ons terecht! U kunt hiervoor een mail sturen naar info@040airco.nl, bellen naar 040-2051882 of via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Fam. Verveen

We wilden graag een airco vóór de zomer maar blijkbaar was het toch erg druk. Helaas kon de airco dan ook pas midden in de zomer geplaatst worden (gelukkig kregen we de hittegolf pas na plaatsing). De man die de airco geplaatst heeft had er veel verstand van, dat was erg fijn! Na het plaatsen meteen in gebruik genomen en zijn er nog steeds erg blij mee.

Dirk en Jannah

Één van de weinige bedrijven in de omgeving van Veldhoven waar we terecht konden om een airco te laten plaatsen. We vonden het vrij prijzig maar hebben dan ook geen vergelijk kunnen maken. Al met al erg blij met de airco.

Inge de Vries

In eerste instantie wilde wij een mobiele airco aanschaffen, maar door het advies van 040 toch gekozen voor een ander model met meer kracht. Onwijs blij met deze keuze, ieder jaar genieten wij van een koele woning.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,2

Onze klanten beoordeelden 040 Airco met een gemiddelde score van: 9,2. Wilt u weten hoe 040 Airco door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Airco vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×