Airco wandmodel

Airco wandmodel kopen

Bent u op zoek naar een airco en wilt u voorkomen dat u de boel geheel moet verbouwen? Dan is een airco wandmodel een goede oplossing. Dit type airco wordt aan de wand gemonteerd en houdt de binnentemperatuur het hele jaar aangenaam.

040 Airco is een professioneel airco installatiebedrijf dat de wand airco in uw woning of bedrijfspand komt installeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen en laten installeren van een airco? Neem contact op en onze airco specialisten adviseren u graag!

Hoe werkt een airco wandmodel?
Een airco wandmodel hangt aan de muur en reguleert de temperatuur in uw woning of bedrijfspand. De airco zuigt de warme licht uit de ruimte, koelt deze af en blaast vervolgens weer koele lucht de ruimte in.

Kiest u voor een airco wandmodel met buitenunit? Dan wordt de warme lucht naar buiten afgevoerd. Bij een airco zonder buitenunit, ook bekent onder de naam monoblock airco, regelt de binnenunit het afkoelen van de warme lucht zelfstandig.

Waarom een airco wandmodel: voor wie is het geschikt?

Een belangrijke reden om te kiezen voor een wand airco is dat de montage van de airco voor een ervaren airco installateur relatief eenvoudig is. Hierdoor zijn er maar weinig aanpassingen nodig in de ruimte: u hoeft niet meteen te verbouwen of ingrijpende veranderingen aan te brengen.

Om deze redenen is de aanschaf van een airco wandmodel erg geschikt voor ruimtes waar weinig bouwkundige ingrepen mogelijk zijn. Of wanneer dit niet wenselijk is. Bijvoorbeeld in uw eigen woning, restaurant, kantoor of bedrijfspand.

Welke voordelen heeft een airco wandmodel?

Om u zo goed mogelijk te informeren over de voordelen van een wand airco hebben de airco specialisten van 040 Airco de voordelen van dit model voor u op een rijtje gezet.

  • Een wand airco is eenvoudig te installeren (zonder veel bouwkundige ingrepen);
  • Werkt snel en krijgt een ruimte in een korte tijd koel;
  • Maakt vrijwel geen geluid;
  • De luchtstroom is handmatig of met handbediening in te stellen.

Welke nadelen heeft een wand airco?

In vergelijking met een ingebouwde airco is een airco wandmodel iets opvallender. Een wand airco ziet u natuurlijk aan de muur hangen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook mooie strak afgewerkte modellen op de markt, waardoor een wand airco geen doorn in het oog hoeft te zijn.

Wilt u dat de airco niet zo opvalt? Houd hier dan rekening mee bij de aanschaf! Twijfelt u en heeft u advies nodig? Neem contact met ons op! Onze airco specialisten adviseren u hier graag in!

Keuze uit verschillende soorten airco’s

Overweegt u om een airco wandmodel te kopen? Dan heeft u de keuze uit drie verschillende airco’s:

  • Single split airco: deze airco bestaat uit één binnenunit en één buitenunit – geschikt voor één ruimte;
  • Multi split airco: deze airco bestaat uit één buitenunit en meerdere binnenunits – geschikt voor meerdere ruimtes;
  • Airco zonder buitenunit: deze airco heeft alleen een binnenunit – geschikt voor ruimtes waar het niet mogelijk is om een buitenunit aan te sluiten.

Airco kopen? Informeer naar de mogelijkheden

Bent u van plan om een wand airco te laten installeren? De specialisten van 040 Airco adviseren u graag bij het kiezen van de juiste airco. Daarnaast verzorgen we de volledige airco installatie voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan, stuur een mail naar info@040airco.nl of bel ons op 040-2051882.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Dirk en Jannah

Één van de weinige bedrijven in de omgeving van Veldhoven waar we terecht konden om een airco te laten plaatsen. We vonden het vrij prijzig maar hebben dan ook geen vergelijk kunnen maken. Al met al erg blij met de airco.

S. Timmermans

Wil je iemand uit de omgeving van Eindhoven? Dan zou ik zeker voor 040 gaan, ze hebben bij mij niet alleen een airco gehangen, maar ook nog wat kleine klusjes in huis gedaan. Erg fijne mensen, komen hun afspraken na & na afloop heb ik zelfs nog een leuk presentje van ze gekregen!

Harrie op den Buijsch

Mijn vrouw kampt met gezondheidsproblemen waarbij een koelsysteem de aanrader was om klachten te verlichten. Ons van deskundig advies laten voorzien en – helaas kon de eerste afspraak niet door gaan – nu ontzettend content met ons nieuwe koelsysteem. Bedankt!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×