Airco Eindhoven

Airco nodig in Eindhoven? Kies voor 040 Airco!

Op zoek naar een airco-specialist in de regio Eindhoven? Dan bent u bij 040 Airco aan het juiste adres. Onze vakkundige professionals installeren én onderhouden de airco bij u op kantoor, in huis of bijvoorbeeld in uw café.

Wij worden niet voor niets gezien als dé airco specialist. Een airco installeren , op een correcte wijze, is geen eenvoudige klus om zelf te klaren. Onze vakkundige airco monteurs nemen daarom de complete installatie van uw airco uit handen. Zij leggen elektriciteit aan en stellen de airco voor u in. Door ons team van vaste airco installateurs staat 040 Airco altijd garant voor de perfecte uitvoering bij het installeren van uw airco. Bovendien voeren wij alles in eigen beheer uit. In onze ogen leidt dit totale pakket tot het beste resultaat voor u als klant!

Wilt u ook genieten van meer koelte, met bijvoorbeeld een multi split airco of single split airco? Voor installatie, montage en onderhoud van uw airconditioning in de regio Eindhoven kunt u ons bellen via 040-2051882. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een voorstel op maat. Onze adviseurs komen indien gewenst bij u langs voor een adviesgesprek.

Airco onderhoud regio Eindhoven

Na aankoop is airco onderhoud is geen overbodige luxe. Alleen zo blijft de airco optimaal functioneren en ervaart u geen nadelige effecten voor uw gezondheid.

Wij adviseren om uw nieuwe airco één keer per jaar na te laten kijken door onze airco monteur. Doordat onze monteurs in de regio Eindhoven opereren, is een afspraak zo gemaakt.

Tip: het afsluiten van een onderhoudscontract is ook een mogelijkheid. U ontvangt dan een herinneringsbericht van onze airco monteur wanneer uw airco weer onderhoud nodig heeft.

Reparatie van uw airco in Eindhoven

Gaat uw airco in de tussentijd onverhoopt kapot? Ook dan kunt u contact opnemen met 040 Airco.

Wij kunnen het defect snel en professioneel voor u repareren waardoor u uw airco niet lang hoeft te missen. Wel zo prettig, zeker in de zomer!

Airco kopen? Velen gingen u voor!

Onze veelal Eindhovense klanten weten dat ze met onze airco’s niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Een airco kopen doet u nu eenmaal beter bij een specialist. De kwaliteit is uitstekend en als er toch iets mis is, zijn wij gauw op bestemming om het probleem te verhelpen.

Bekijk gerust reviews van klanten om te lezen hoe zij onze airco service ervaren.

Meer weten over hoe we te werk gaan? We hebben recent een airco geplaatst in Eindhoven, waar we een blog over hebben geschreven. 

Maak vrijblijvend kennis met onze airco’s

Een te warme leefruimte is allesbehalve prettig en de Nederlandse zomers worden steeds heter.  Investeer daarom in een airco.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier, bel naar 040-2051882 of stuur een mail naar info@040airco.nl. Als airco specialist in Eindhoven en omgeving denken wij graag met u mee.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Dirk en Jannah

Één van de weinige bedrijven in de omgeving van Veldhoven waar we terecht konden om een airco te laten plaatsen. We vonden het vrij prijzig maar hebben dan ook geen vergelijk kunnen maken. Al met al erg blij met de airco.

Fam. De Bruijn

Wat wij er prettig vonden, is dat iemand van 040 Airco eerst is komen kijken en ons van advies heeft voorzien. We hadden een airco op het oog maar het advies pakte toch anders uit. Een aanrader als je zelf echt geen verstand hebt van airco’s… laat 040 maar even langskomen!

Familie van Beek

We hebben aangegeven een erg geluidsarme airco te willen plaatsen omdat de buitenunit bij de buren komt te hangen. Door goed advies hebben we nu een airco kunnen laten plaatsen waar wij profijt- en onze buren geen last - van hebben.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×