Airco Nuenen

Koop uw airco in Nuenen bij 040 Airco!

Wilt u een nieuwe airco laten installeren of is uw airco toe aan onderhoud? 040 Airco is dé airco specialist in Nuenen en omstreken. Wij helpen u met de aankoop van een nieuwe airco, verzorgen de installatie en voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze airco specialisten vertellen u graag meer. Neem contact met ons op, of vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan.

Airco installatie inclusief montage in Nuenen

Het op de juiste manier installeren van een airco is een specifieke klus. Als airco specialist in Nuenen nemen we de installatie volledig voor u uit handen. Ons ervaren team van airco installateurs legt de elektriciteit voor u aan en maakt uw airco klaar voor gebruik.

Voordat we aankomen bij de installatie gaan we eerste het gesprek met u aan zodat u uw wensen en behoefte aan ons kan doorgeven. Vervolgens komen onze airco specialisten met een advies en bespreken we de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het type airco: sluiten uw wensen beter aan op een single split unit of een multi split unit?

Daarnaast is het belangrijk om te weten welke aansluitmogelijkheden er aanwezig zijn? Wanneer u een winkel, café of restaurant aan de Nuenense Parkstraat kan dit, door de grote van het pand,  een ander type airco zijn dan voor een particuliere woning in het dorp of aan de rand van Nuenen.

Onderhoud en reparaties

Als airco installatie bedrijf in Nuenen helpen we u met de aankoop en met de installatie van een nieuwe airco. Heeft uw airco onderhoud nodig of moet de airco worden gerepareerd? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Airco onderhoud in Nuenen

Wij adviseren onze klanten uit Nuenen om minimaal één keer per jaar airco onderhoud uit te laten voeren door een specialist. Bij het plegen van onderhoud aan uw airco, sturen wij een van onze airco monteurs bij u langs om uw airco uitvoerig te controleren zodat we zeker zijn dat alles nog goed werkt.

Is uw airco toe aan onderhoud? Plan hier direct een afspraak in.

Wilt u er zeker van zijn dat uw airco elk jaar tijdig wordt gecontroleerd? Voor inwoners uit Nuenen kan een onderhoudscontract wellicht een interessante optie. U ontvangt dan een reminder van onze monteur dat het weer tijd is voor de controle.

Airco reparaties in Nuenen

Gaat uw airco tussen twee onderhoudsbeurten kapot? Onze monteurs komen dan bij u langs om de airco zo snel mogelijk te repareren. Inwoners uit Nuenen zitten daarom nooit lang zonder airco!

Wilt u direct een afspraak maken voor een airco reparatie? Neem dan contact op om een afspraak te maken met onze airco monteur.

Airco installaties in Nuenen en omstreken

Airco 040 verzorgt veel airco installaties, onderhoud en reparaties in Nuenen en omstreken. Ook wanneer u woonachtig bent in Gerwen of Nederwetten kunt u gebruik maken van onze diensten!

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze airco service in Nuenen? De specialisten van 040 helpen u graag verder. Of u nu een nieuwe airco wilt kopen of reparatie aan uw airco nodig heeft. Stuur een mail naar info@040airco.nl, bel ons op 040-2051882 of vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Giovanni

  We had some questions about an airco and we knew 040Groep before because they’ve renovated our bathroom. They did a good job on our bathroom and we are also very pleased with our new airconditioning. Excellent service of 040!

  Samyah

  Net voor mijn uitgerekende datum nog een airco kunnen laten hangen, dit maakte de laatste weken van mijn zwangerschap wel wat beter! Een rustige jongen heeft alles gemonteerd en ons goede uitleg gegeven. Nu nog steeds erg blij, in de zomer koelen en in de winter verwarmen.

  S. de Langen- Vermeer

  In het begin even moeten wachten op een reactie, maar daarin was 040 niet de enige. Volgens mij is het overal erg druk? Gelukkig alsnog een telefoontje gekregen en hebben we een prijs kunnen afspreken. Helaas kon het niet direct uitgevoerd worden, maar ik was ook ruim op tijd dus heb ik in juni mijn airco gekregen. Blij mee.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×