Plafondairco

Kent u het probleem? Die ó zo hete zomers! Een ventilator helpt wel iets, maar het verkoelt niet de hele ruimte. En plek voor een airco heeft u eigenlijk niet. Wat nu? Een plafondairco is de ideale oplossing! Een goede voorbereiding op een warme zomer begint in de winter. En bij die voorbereiding helpt 040 Airco u graag!

Een plafondairco laat u installeren door een gespecialiseerde airco installateur van 040 Airco! Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en zijn experts op het gebied van airco installatie. Hierdoor garanderen wij u topkwaliteit en langdurig plezier.

De voordelen van een plafond airco

Voordat u kiest voor een plafond airco, moet u eerst weten wat u ervoor krijgt. We nemen u graag mee door de voordelen van dit type airco. De voordelen van een plafondairco beginnen bij de ruimte:

 • Dit type airco neemt geen extra ruimte in
  U heeft geen extra vloeroppervlak nodig om de airco te plaatsen en uw kamer lijkt ook niet kleiner omdat ie voller staat. Soms kan een airco in het plafond verwerkt worden. Plafond airco’s zijn te bedienen met een afstandsbediening: lekker comfortabel en makkelijk!
 • Een plafondairco maakt weinig tot geen geluid
  Zo hoeft u niet uw stem te verheffen tijdens een gesprek en kunt u gewoon u film of serie rustig afkijken.
 • De airco maakt uw gehele ruimte binnen no time lekker koel
  Misschien voor de hand liggend, maar ook direct één van de grootste voordelen van een goede airco!
 • En een goede airconditioning filtert stof, pollen, bacteriën en vuiltjes uit de lucht
  Zo ademt u ook binnen steeds weer schone lucht in.

Gelijke luchtverdeling met een plafondairco met buitenunit

Een plafondairco met buitenunit verdeelt de koele lucht direct over uw hele ruimte. Hoe dat kan? De lucht wordt door de plafondairco in verschillende richtingen geblazen. Dit zorgt voor een fris, aangenaam en goed gevoel in alle hoeken van de ruimte. Dankzij de gelijke luchtverdeling en luchtsnelheid van een airco plafondunit , voorkomt u tocht en daarmee een stijve nek en pijnlijke schouders!

Plafondairco laten installeren

U kunt kiezen voor cassettes, een plafondunit of u kunt uw plafondairco als inbouw laten plaatsen. Kies de oplossing die bij u wensen en behoeften past. Advies nodig? Schakel dan een professioneel airco installatiebedrijf in. Bij 040 Airco bent u op de juiste plek. Onze professionals plaatsen en monteren de airco voor u. Niet te vergeten geven ze passend advies zodat de beste airco voor uw ruimte op de best mogelijke plek wordt geplaatst.

Of het nu om een airco-installatie voor bedrijven gaat, installatie in een bestaande woning of een airco in de slaapkamer, met een eigen team van vaste airco installateurs staat 040 Airco garant voor de perfecte uitvoering van uw plafondairco installatie. Wij voeren alles in eigen beheer uit. Van het aanleggen van elektriciteit tot het installeren van de airco: met ons totaalpakket krijgt u het beste resultaat!

Wilt u meerdere ruimtes in huis afzonderlijk van elkaar kunnen koelen of verwarmen? Dan is een multi split unit een uitstekend idee. Ook voor een cassette airco bent u bij 040 Airco aan het juiste adres. Een cassette airco blaast de gekoelde lucht strak langs het plafond uit, waardoor deze gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld.

Onderhoud en advies

Wilt u lang kunnen genieten van een perfect werkende plafond airco? Zorg dan ook voor professioneel onderhoud van uw airco. Wij raden aan uw aircosysteem minimaal één keer per jaar te laten checken door onze gespecialiseerde airco monteurs. Zo blijft de airco niet alleen perfect werken, een goed onderhouden airco scheelt vaak ook in het stroomverbruik. Wij werken met onderhoud op afroep: geen contracten of abonnementen, gewoon bellen als u het tijd vindt voor een beurt!

Benieuwd naar een prijsindicatie voor installatie of onderhoud in uw woning of bedrijf? Direct een offerte aanvragen kan ook gemakkelijk: laat ons uw wensen weten en vertel om welke ruimte het gaat en wij geven u een prijs op maat. Heeft u andere vragen, wilt u advies of mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op met onze ervaren medewerkers door een mail te sturen naar info@040airco.nl of te bellen naar 040-2051882.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

S. Timmermans

Wil je iemand uit de omgeving van Eindhoven? Dan zou ik zeker voor 040 gaan, ze hebben bij mij niet alleen een airco gehangen, maar ook nog wat kleine klusjes in huis gedaan. Erg fijne mensen, komen hun afspraken na & na afloop heb ik zelfs nog een leuk presentje van ze gekregen!

Harrie op den Buijsch

Mijn vrouw kampt met gezondheidsproblemen waarbij een koelsysteem de aanrader was om klachten te verlichten. Ons van deskundig advies laten voorzien en – helaas kon de eerste afspraak niet door gaan – nu ontzettend content met ons nieuwe koelsysteem. Bedankt!

T. Yilmaz

Net voor de zomer nog een Daikin airco laten plaatsen, beste investering ooit! Ze zijn bij 040 heel flexibel, wat fijn was.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×