Airco kopen voor in de slaapkamer

Een airco laten plaatsen in de slaapkamer is tegenwoordig geen overbodige luxe. Wanneer u niet kunt slapen van de warmte, worden de nachten een gevecht. Met een (stille) airco in de slaapkamer is de zomer een stuk comfortabeler en levert u niet in op nachtrust.

Bij 040 Airco adviseren we u graag over welke airco past in uw slaapkamer. Heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor een correcte installatie. Indien gewenst kunnen wij ook jaarlijks bij u terugkomen voor onderhoud van de airco en u kunt ons altijd bellen als uw airco onverhoopt kapot is.

Advies, montage, onderhoud en reparatie: 040 Airco is dé airco-specialist in regio Eindhoven met alles in huis. Vraag direct een offerte aan of lees hieronder meer over airco’s in de slaapkamer.

De voordelen van airco op de slaapkamer

Een airco op de slaapkamer biedt vele voordelen:

  • De airco koelt en ventileert;
  • Het apparaat onttrekt de luchtvochtigheid;
  • Een betere nachtrust, want het ‘plakkerige gevoel’ door de warmte valt helemaal weg. U valt hierdoor beter in slaap;
  • Onze airco’s zijn over het algemeen stil. U ligt dus niet wakker van een airco die veel lawaai maakt.

Laat ons in uw woning een gloednieuwe airco installeren en ervaar zelf alle voordelen!

Welke airco plaatsen in de slaapkamer?

Voor de slaapkamer heeft u de keuze uit een monoblock airco en een single split airco. Wij bieden geen mobiele airco’s aan en voorzien u uitsluitend van een compacte, vaste airco.

Een monoblock airco is een vaste airco zonder buitenunit. Dit is ideaal wanneer u niet de ruimte heeft voor een buitenunit. Alle onderdelen zijn in de binnenunit verwerkt. Onze professionele installateurs installeren ook bij met veel plezier bij u in de slaapkamer een airco zonder buitenunit.

Een single split airco heeft één buitendeel (motor) en één binnendeel (de airco). Daarmee koelt of verwarmt u de slaapkamer met deze compacte, kleine airco voor uw slaapkamer. Een single split airco wordt door onze airco monteur bij u boven het raam of net onder het plafond geplaatst. De stille airco zuivert de lucht en houdt de slaapkamer koel.

Tot slot kunt u bij 040 Airco de keuze maken tussen een wand airco of een plafondairco.

Behoefte aan advies over welke airco het beste bij uw slaapkamer past? Mail naar info@040airco.nl of bel met onze airco specialisten: 040-2051882.

Kosten voor een airco in de slaapkamer

De kosten voor een slaapkamer-airco zijn met name afhankelijk van hoe groot de ruimte is. Daarnaast spelen de hoeveelheid zonlicht in de kamer en de mate van isolatie een rol.

Wij maken op aanvraag graag een offerte op maat, maar hieronder vindt u alvast een overzicht van de gemiddelde kosten:

Type ruimte Afmeting ruimte Aantal kw airco Gemiddelde prijs
Kleine ruimte Tot 70 m3 2,5 KW 1.450 euro
Een middelgrote ruimte Tot 170 m3 3,5 KW 1.655 euro
Een middelgrote ruimte Tot 170 m3 5,0 kW 1.755 euro
Een grote ruimte Tot 240 m3 7,0 KW 2.925 euro

 

Airco kopen voor in de slaapkamer? Neem contact op!

Wilt u een airco laten plaatsen in de slaapkamer? Goed idee, want dan geniet u bij warme dagen zorgeloos van verse, koele lucht in uw slaapkamer.

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan, mail uw vraag naar info@040airco.nl of bel ons op 040-2051882.

Welke optie u ook kiest, onze airco specialisten staan altijd voor u klaar!

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Stijn van Bavel

Een airco aangeschaft en laten installeren door 040 Airco. Helaas was er een probleem met de airco, die 040 niet kon oplossen. De service die ze hebben verleend is heel goed, ze konden vrij snel een nieuwe airco hangen die het nu zonder problemen doet!

Fam. Verveen

We wilden graag een airco vóór de zomer maar blijkbaar was het toch erg druk. Helaas kon de airco dan ook pas midden in de zomer geplaatst worden (gelukkig kregen we de hittegolf pas na plaatsing). De man die de airco geplaatst heeft had er veel verstand van, dat was erg fijn! Na het plaatsen meteen in gebruik genomen en zijn er nog steeds erg blij mee.

Jaap de Jong

Wat me vooral is opgevallen bij het plaatsen van de airco is de nette afwerking! Na een dag klussen hebben de vaklui het heel proper afgewerkt en hoefde ik zelf echt niets meer te doen, top!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×